Om Grace Cocktail Bar

en del af Cocktail Company

Inspiration

På Grace cocktailbar, har vi en vision om at gøre kvalitetscocktails og god service lettere tilgængeligt. Vores åbne, professionelle og imødekommende personale serverer både klassiske cocktails, nye signaturcocktails, øl, vin og bobler. Så uanset alder og smag, så har vi noget til dig. Det foregår i den karakteristiske Grace-vibe med Hip-Hop og R&B musik, 1920’er inspireret farverig indretning i en uformel og fordomsfri atmosfære.
Efter midnat tænder vi diskokuglen, og musikken skifter genre til mere elektronisk og pop – fordi festen fortsætter på Grace!

Vi er en del af Cocktail Company.

IMG_2540

Lej Baren

Vores Cocktails

Cocktail Company

Cocktailkursus

Grace er en del af Cocktail Company, som tilbyder underholdende cocktailkurser, hvor I i par skal om bag baren og shake, straine og ikke mindst drikke lækre cocktails. En perfekt aktivitet til polterabend, teambuildingaktivitet eller en tøseaften.

Book dit kursus

Cocktail Company

Hvem er vi

Danmarks førende cateringfirma af Cocktailoplevelser. Vi lægger vægt på kvalitet og god service. Vi har leveret over 6500 events af forskellige type og størrelse. Vi har 3 Cocktailbarer (Kassen Cocktail Bar, Aloe Cocktail Bar og Grace Cocktail Bar – Aarhus). Is Til Fest er også en del af os og herfra leverer is så du kan lave drinks og cocktails – samt vi også leverer til store events, barer, festivaler og spillesteder.